luni, 19 iunie 2017

SERVICII SALARIZARE PERSONAL ŞI GARANTĂM REPREZENTAREA IN FAŢA ORGANELOR DE CONTROL I.T.M.


Dorești ca firma ta să prospere pe zi ce trece? Atunci, trebuie să știi să își administrezi cât mai bine resursele umane iar aici intervenim noi Echipa de specialiști Juscu Nicolae Cristian – Expert Contabil.
Transmiterea REVISAL se poate face și online. Dar, pentru aceasta sunt necesare obținerea unui nume de utilizator și a unei parole, care se obțin pe baza unei împuterniciri, semnată și ștampilată de reprezentatul legal al angajatorului, însoțită de o copie a certificatului de înmatriculare, codul de identificare fiscală sau a actului de identitate, după caz.
Pentru ca dumneavoastră să nu depuneți acest mic efort de a întocmi documentația și a vă prezenta personal la I.T.M., Echipa Juscu Nicolae Cristian – Expert Contabil va face acest lucru, obligativitatea fiind doar aceea de a semna documentația transmisă.
                                                                                                
Acesta fiind primul pas în ceea ce privește o evidență a salariațiilor, echipa noastră de profesioniști se va ocupa în continuare de:
·         întocmirea pentru fiecare salariat în parte a contractelor de munca, a actelor adiționale și orice altă documetație ce poate face parte din dosarul personal al unui salariat;
·         obținearea vizei de la A.J.O.F.M. pentru fiecare salariat în parte;
·         operarea în timp util a REVISAL;
·         întocmirea statelor de plată și pontajelor;
·         calcularea tuturor impozitelor și contribuțiilor pe salarii și plata acestora.
Dacă și dumneavoastră vă doriți o viitoare colaborare de care veți fi foarte mulțumit și nu veți regreta ne puteți contacta la următoarele date:
Dr. ec. Juscu Nicolae Cristian Expert-Contabil
Nr. telefon: 0763701111
Adresa de email: alexcri74@yahoo.com
www.expertcontrol.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu